Coșul meu

Cos
Coșul este gol.
Vezi toate articolele

Proiectul “Digiland FotoArt”

 

 

 

 

ANGELOSOFT COMPUTERS SRL implementează în calitate de beneficiar în perioada 8 August 2019 – 29 Aprilie 2021 proiectul cu titlul “Digiland FotoArt”, cod MySMIS 132138.

 

Obiectivul general al proiectului este creșterea competitivității firmei prin extinderea domeniului de activitate și dezvoltarea echipei.

 

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

OS1. Creșterea competitivității firmei prin dezvoltarea activității firmei într-un nou domeniu de activitate utilizând echipamente și software performante

OS2. Consolidarea poziției pe piată prin dezvoltarea echipei în urma angajării a trei persoane suplimentare.

 

Rezultatele proiectului: 

R1: o investiție realizată constând în următoarele dotări: 48 echipamente, 17 licențe software, 2 elemente de mobilier

R2: 3 locuri de muncă create din care unul pentru o persoană din categorii defavorizate, repspectiv o persoană care are vârsta cuprinsă între 15 și 24 de ani sau o persoană care se se află în primii doi ani de la absolvirea unui ciclu de învațamânt cu frecvență și nu a avut încă niciun loc de muncă stabil remunerat

R3: un proiect implementat în conformitate cu prevederile contractului de finanțare și cu asigurarea măsurilor de informare și publicitate obligatorii

 

Valoarea totală a proiectului este de 1.397.046,91 lei din care finanțare nerambursabilă 938.989 lei, respectiv contribuție europeană (FEDR) 798.140,67 lei și din bugetul de stat 140.848,33 lei.

 

Prin intermediul proiectului vor fi create trei noi locuri de muncă și se va extinde gama de servicii oferite de firma ANGELOSOFT COMPUTERS SRL la nivelul Regiunii Sud Vest Oltenia.

 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi  

www.mfe.gov.ro,www.inforegio.ro, facebook.com/inforegio.ro

 

 

Investim în viitorul tău!

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională
prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

 

 

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum