Coșul meu

Cos
Coșul este gol.
Prima pagină Start-Up Nation

Start-Up Nation

Suntem Angelosoft Computers SRL și dorim să devenim partenerul dumneavoastră în implementarea proiectului StartUP Nation!

Image

 

 

Image
 
Image
 

Dacă ești fericitul câștigător al unui program de finanțare, noi suntem partenerul de care ai nevoie pentru implementarea proiectului tău!

Începând cu anul 2013 am acumulat o experiența pozitivă cu beneficiari ai proiectelor finanțate prin diverse fonduri europene, inclusiv Start-Up, iar clienții care au implementat proiectele împreuna cu noi, mulțumiți de serviciile noastre, ne recomanda ca parteneri de încredere!


Gama noastră de produse cuprinde:

* camere foto-video, echipamente studio si accesorii;

* camere video, drone, optică sportivă si diverse accesorii conexe;

* stații de lucru, stații grafice, servere, laptop-uri, componente și accesorii;

* telefoane si tablete cât si accesorii pentru acestea;

* toată gama de produse software Windows, software pentru editare foto-video, antivirus;

* imprimante, scannere, multifuncționale, copiatoare și o gama largă de consumabile pentru ele;

* televizoare, videoproiectoare si ecrane de proiecție;
Vom fi partenerul tău pe toata durata proiectului, vom evalua proiectul împreuna cu tine si vom găsi soluțiile necesare!

 

Dacă ești la început de drum, nu-ți face probleme! Te ajutăm cu:

 

- Consultanța specializată și gratuita privind echipamentele incluse in proiectul tău (caracteristici tehnice și performanța, produse de ultimă generație, optimizare echipamente/proiecte, etc.);

- Toate documentele necesare (oferta, contract furnizare, factura fiscala, certificate de garanție si conformitate, procese verbale de predare-primire/recepție/punere in funcțiune, declarație de inovație pentru produsele ce includ tehnologii mai noi de 3 ani, alte documente (după caz);

- Livrarea gratuită a produselor la locul de implementare al proiectului.

- Asistența implementare proiect (colaborarea cu consultantul care a redactat proiectul);

- Asistenta post-implementare proiect (răspunsuri la clarificări și alte solicitări din partea instituțiilor acreditate);


Pâna acum, am reușit implementarea integrală a majorității proiectelor la care am lucrat, astfel încat tu sa poți avea un singur contract, o singura factura, o singura plata!

 

Scopul nostru este ca tu sa beneficiezi de simplitatea si confortul unui parteneriat de succes.


Contactează-ne acum!

Trimite un email la adresa: office@angelosoft.ro împreună cu un număr de contact si câteva rânduri privind proiectul tău sau foloseste formularul de mai jos, iar noi iți vom răspunde in cel mai scurt timp.

Cod de securitate