Blog Category

Articole Recente

Descoperă sursele PC nJoy concepute pentru performanța maximă!

Posted by  person  schedule   label  Home   rate_review  0 Comments

Network One Distribution prezinta gama de surse de alimentare PC nJoy concepute cu componente de inalta calitate pentru eficienta ridicata si o performanta electrica sigura. Sursele nJoy sunt proiectate pentru a se potrivi perfect intr-un sistem PC si ofera rezultatul asteptat al unui build personalizat si performant.

Cu o garantie de 3 ani, seriile nJoy PSU includ caracteristici particulare care satisfac pretentiile oricarui entuziast PC, de la gameri, designeri grafici, editori foto/video pana la integratori de sisteme.

Alpha

Seria Alpha reprezinta cel mai inalt standard din colectia nJoy de surse PC. Acest PSU complet modular de capacitati remarcabile, compatibil cu standardul 80 Plus Gold, creeaza un mediu sigur pentru un sistem PC performant.

Titan+

Alegerea sursei de alimentare potrivite pentru un sistem de gaming nu este niciodata o sarcina usoara. Seria nJoy Titan+ aduce o valoare esentiala intr-un PC build, detinand cele mai recente caracteristici PSU pentru sectorul de gaming.

Freya

In era in care fiecare sistem de gaming este unic prin viziune si constructie, ai nevoie de cel putin un element de culoare. Realizata din componente de inalta eficienta, seria PSU nJoy Freya aduce tot spectrul de culoare RGB in carcasa PC, oferind optiuni de iluminare bazate pe culori precum roșu, albastru, verde, galben, cian si magenta.

Theta


Seria nJoy Theta este construita cu componente performante, astfel incat furnizeaza toata puterea necesara de rulare a sistemul PC in mod fluent si silentios. Condensatoarele de inalta calitate rezistente la temperaturi inalte, 105 grade Celsius, asigura o durata lunga de viata a componentelor prin
filtrarea eficienta impotriva distorsiunilor armonice.
Prin structura semi-modulara si cablurile plate, sursa Theta este simplu de instalat, devenind o candidata puternica pentru constructia sau modernizarea sistemului.

Dawn

Seria Dawn inseamna configuratie puternica si siguranta in functionare.
Aceasta serie PSU beneficiaza de caracteristici tehnice complexe cum ar fi condensatori rezistenti la 105 grade Celsius si ventilator silentios de 140mm.
Dawn trece cu succes orice test de eficienta similar cu certificarea 80PLUS Bronze la 230V. nJoy Dawn este cea mai inspirata alegere atunci cand este nevoie de o sursa complet echipata sa faca fata timp indelungat sistemului de gaming.

Leave a Reply