Blog Category

Articole Recente

NOUTĂȚI / Aruba InstantOn

Posted by  person  schedule   label  Home   rate_review  0 Comments

Descoperă o rețea Wi-Fi mai simplă și mai inteligentă pentru a vă accelera afacerea

Gândite pentru a ușura accesul la internet al companiilor medii și mici sau al celor cu mai multe puncte de lucru, echipamentele Aruba Networks împreună cu aplicația Aruba Instant On îți permite să configurezi rețeaua corporate în câțiva pași simpli.
Descoperă avantajele unei infrastructuri conectate, stabile, securizate și află mai multe despre produsele Aruba prin ecosistemul de parteneri NOD.
Profită de soluțiile de conectivitate Aruba, unul din liderii industriei, combinate cu cele mai flexibile opțiuni de consum și operațiuni pentru a se potrivi oricărui buget și resurse.

Cum se diferențiază Aruba față de celelalte echipamente de rețea

Simplifică operațiunile informatice prin livrarea aceluiași software și hardware de la acces până la data center.
Performanța la nivel înalt folosind tehnologie de inteligență artificială ce simplifică operațiunile IT și reduce costurile prin unificarea gestionarii intregii retele.
Echipamentele Aruba sunt folosite cu încredere de companii private de renume (Studiourile Walt Disney, First Bank, Dropbox, etc.), instituții publice (cercetătorii de la CERN, Universitatea Politehnică din Hong Kong, etc.) dar și de una dintre cele mai avansate și puternice armate ale lumii (US Air Force, US Army).

Leave a Reply