zoom_out_map

Dyson Airblade Wash+Dry baterie de lavoar cu uscător încorporat

Dyson Airblade este un uscator de maini foarte performant si cu un design realmente revolutionar. El a fost proiectat in principal pentru utilizare in restaurante si baruri, dar fiabilitatea sa crescuta l-a facut sa fie apreciat si instalat si in alte locuri (institutii publice, birouri, sanatate, centre comerciale, industrie etc). Este un produs care odata instalat scade in mod semnificativ cheltuielile legate de functionarea toaletelor, datorita unui consum mult mai redus de energie si posibilitatii inlocuirii complete prosoapelor de hartie. 

8.799,00 lei
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Politia de Garantie

Persoanele juridice au garantie de 12 luni.

  Politica de Livrare

Oferim livrare exclusiv prin serviciul Sameday.

  Politica de Return

Return gratuit in 14 zile.

  Locatie Fizica

Bucuresti & Craiova

Iata cateva din caracteristicile acestui aparat: 

- Singurul uscator de maini care usuca complet mainile folosind 2 jeturi puternice de aer (690 kmh) ce indeparteaza mecanic apa de pe maini. Dyson foloseste propriile motoare digitale ce functioneaza la 90000 rpm pentru a atinge aceste performante. 

- Foarte rapid: e nevoie de doar 10 secunde pentru o uscare completa a mainilor.

- Consum foarte redus de energie: nu foloseste elemente de incalzire a aerului. Consuma cu pana la 80% mai putina energie electrica fata de alte uscatoare de maini

- Elimina necesitatea folosirii prosoapelor de hartie. Pentru pretul unui prosop de hartie Dyson Airblade poate usca mainile de 16 de ori.

- Fiabilitate in functionare: garantie 5 ani, recomandat pentru utilizare intensa.

- Igienic: este singurul uscator de maini cu filtru HEPA care filtreaza 99.9% din bacteriile care altfel ar ajunge pe maini. De asemenea, toate uscătoarele Dyson funcționează fără atingere.

- Design remarcabil: Dyson Airblade are o forma si un mod de utilizare unice.



WD05
1 Obiect

Referinte specifice

No customer reviews for the moment.

2 alte produse in aceeasi categorie:

Dyson Airblade V

5.099,00 lei

Dyson Airblade 9kJ

6.999,00 lei