Blog Category

Articole Recente

Premiile EISA 2022–2023: Câștigatorii au fost anunțați

Posted by  person  schedule   label  Home   rate_review  0 Comments

Sony se bucură să anunțe că mai multe produse lansate în ultimii ani au fost recunoscute de prestigioasele Premii EISA (Expert Imaging and Sound Association).

 

 

XperiaImage

 

 

Premiul EISA pentru Smartphone‑ul multimedia al anului: Xperia 1 IV

 

 

Bucurați‑vă de primul smartphone din lume cu zoom optic 85‑125mm, înregistrare video 4K HDR 120 fps,1 și fotografiere în rafală până la 20 fps AF/AE HDR3 pe toate cele trei camere.2,4 Tehnologia noastră Alpha se regăsește în fiecare obiectiv, așa că nu veți face compromisuri, indiferent dacă fotografiați sau filmați.

 

 

 

Descoperiți
Xperia 1 IV


1) Xperia 1 IV dispune de înregistrare video 4K HDR 120 fps pe toate camere din spate. Date verificate de serviciul SpecTRAX al Strategy Analytics în raport cu datele tehnice privind camerele disponibile în peste 21.300 de smartphone‑uri. Informații corecte la data de 11 mai 2022.
2) Toate camerele din spate.
3) Xperia 1 IV poate fotografia în rafală până la 20 fps AF/AE HDR cu toate camere din spate. Date verificate de serviciul SpecTRAX al Strategy Analytics în raport cu datele tehnice privind camerele disponibile în peste 21.300 de smartphone‑uri. Informații corecte la data de 11 mai 2022.
4) Vă rugăm să utilizați această caracteristică respectând condițiile de utilizare și cerințele legate de redarea în timp real, stabilite de serviciul de redare în timp real pe care îl utilizați. În funcție de serviciul de redare în timp real pe care îl folosiți, condițiile și specificațiile pentru redarea în timp real pot fi adăugate sau modificate în mod neașteptat. Se pot aplica restricții privind redarea în timp real. Modul de anduranță crește nivelul de atenuare a căldurii, ceea ce poate cauza încălzirea dispozitivului. Modul de anduranță al camerei funcționează numai cu dispozitivul conectat prin Bluetooth cu grip‑ul GP‑VPT2BT sau cu telecomanda RMT‑P1BT (comercializate separat, disponibilitatea poate varia).


Banner

 

VSImage

 

 

Descoperiți
Sony WH‑1000XM5

 

Premiul EISA pentru Căștile Wireless ale anului: WH‑1000XM5

 

 

Ați auzit probabil că Sony deschide drumul în ceea ce privește tehnologia de anulare a zgomotului, iar căștile Sony WH‑1000XM5 cu anulare de top* a zgomotului au întărit această poziție. Gama Xperia și căștile lucrează împreună pentru a optimiza experiența de sunet, cu noul difuzor de 30 mm care îmbunătățește și mai mult performanțele și vă oferă o experiență de audiție fără distrageri.

 

 


*La data de 1 ianuarie 2022. Conform cercetărilor efectuate de Sony Corporation, în conformitate cu instrucțiunile JEITA. Pe piața căștilor cu anulare digitală a zgomotului și bandă de fixare pe cap.

Banner

 

Image1

 

 

Premiul EISA pentru televizorul OLED Premium al anului: 65A95K

 

 

Cel mai luminos OLED cu cea mai largă paletă de culori, pe care l‑am creat! Noul panou OLED (QD‑OLED) alături de Cognitive Processor XR™, reproduce nuanțe și tonuri naturale, frumoase pentru ochiul uman în lumea reală. Beneficiind de tehnologia XR OLED Contrast Pro poate oferii până la 200% mai multă luminozitate decât un televizor OLED convențional, astfel încât să vă puteți bucura de culori intense și texturi bogate în mod consistent, în fiecare zonă a unei scene.

 

 

 

Descoperiți
SONY A95K 139 CM/55"

Banner

Leave a Reply