Blog Category

Articole Recente

Lansare Nikon Z 30 si NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S

Posted by  person  schedule   label  Home   rate_review  0 Comments

NIKON ÎȘI LANSEAZĂ CEL MAI BUN APARAT FOTO PENTRU VLOGGERI DE PÂNĂ ACUM – Z 30 – ȘI NOUL NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S

Bucuresti, 29 iunie 2022. 
SKIN, unic importator Nikon in Romania, are plăcerea să anunțe astăzi lansarea unui aparat foto pentru vlogging de nivel superior, Z 30, și a unui nou obiectiv de super-telefotografie cu distanță focală fixă, NIKKOR Z 400m f/4.5 VR S. Mic, capabil și foarte simplu de utilizat, aparatul foto mirrorless Z 30 este destinat oricui dorește să depășească limitele smartphone-ului. Proiectat pentru o portabilitate extremă, ușor și potrivit pentru călătorii, noul obiectiv permite fotografilor să profite de o distanță focală de 400 mm și de o calitate remarcabilă a imaginii, specifică obiectivelor din linia S.
Senzorul de imagine în format DX al aparatului foto (care este mult mai mare decât senzorul de imagine al unui smartphone) permite înregistrarea unor imagini video clare și bogate în detalii care nu se pot realiza cu un smartphone. Vloggerii pot să facă înregistrări lungi, cu segmente video neîntrerupte timp de până la 125 de minute, iar focalizarea automată permanentă este disponibilă în timpul înregistrării. Z 30 utilizează întreaga lățime a senzorului său pentru a permite un câmp vizual de 100% (aprox.), iar calitatea sunetului este excelentă, grație microfonului stereo încorporat al aparatului foto sau unui microfon extern. Monitorul cu ecran tactil și unghi variabil facilitează fotografierea din orice unghi, iar mânerul adânc permite fotografierea stabilă cu aparatul foto ținut în mână, chiar și cu brațul întins.
Cântărind doar 1245 g (aprox.) și având o lungime totală de doar 234,5 mm, construcția sa extrem de portabilă poziționează în mod hotărât obiectivul NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S într-o categorie aparte. Fotografii pot chiar să țină acest obiectiv de super-telefotografie montat pe aparatul foto în timp ce se deplasează, ușurând drumul spre cele mai bune puncte de observare. Indiferent dacă fotografiați sau filmați, puterea de rezoluție remarcabilă permite obținerea unor imagini cu bokeh frumos, culori, contrast și claritate deosebite. Puternicul sistem VR optic sincronizat are un efect de compensare echivalent cu până la 6 trepte când acest obiectiv este montat pe Z 9. Comenzile sunt complet personalizabile, iar etanșarea avansată împotriva intemperiilor protejează atât obiectivul, cât și aparatul foto.

Rezumatul caracteristicilor cheie: Z 30 de la Nikon
  • Vloguri de nivel superior: înregistrați imagini video neîntrerupte timp de până la 125 de minute.
  • Captivați urmăritorii cu filme secvențiale sau cu înregistrări cu redare încetinită cursivă în Full HD (120p).
  • Sunet curat și clar: înregistrați sunetul prin microfonul stereo sensibil încorporat sau printr-un microfon extern opțional.
  • Monitor cu ecran tactil și unghi variabil: facilitează înregistrările de vlogging sau selfie-urile la persoana întâi.
  • Mod autoportret: întoarceți monitorul pentru a fi orientat spre înainte și aparatul foto golește ecranul instantaneu, pentru o vizualizare neobstrucționată a portretului.
  • AF detectare ochi și AF detectare animale: moduri disponibile pentru imagini statice și video. Mențin focalizarea asupra ochilor oamenilor sau ai pisicilor și ai câinilor, chiar dacă aceștia își schimbă pentru moment poziția față de aparatul foto.
  • Conectare simplă și partajare ușoară: Bluetooth și Wi-Fi facilitează conectarea aproape oriunde.
  • Cablu USB-C inclus: conectați-l pentru a furniza energie constantă aparatului foto Z 30: transmiteți în direct o înregistrare de vlog și încărcați acumulatorul aparatului foto în același timp.
  • Accesorii pentru vlogging: aparatul foto este compatibil cu o multitudine de accesorii populare pentru vlogging.

Despre Nikon

Nikon este unul dintre cei mai importanti producatori de echipament foto din lume, cu o traditie de peste 90 de ani. Primul aparat foto produs de Nikon a fost lansat in 1948. Nikon s-a impus pe piata de-a lungul timpului prin calitatea deosebita a produselor, acestea reprezentand astazi alegerea predilecta a fotografilor profesionisti din intreaga lume.
www.nikonisti.ro

Leave a Reply