Blog Category

Articole Recente

Canon vine cu actualizari pentru XF605

Posted by  person  schedule   label  Home   rate_review  0 Comments

Canon extinde gama de echipamente pentru producţiile cu mai multe camere cu o actualizare pentru XF605

Pornind de la feedback-ul utilizatorilor, cea mai nouă actualizare de firmware Canon eficientizează fluxurile de lucru şi îmbunătăţeşte calitatea video a camerei XF605

 

Bucureşti, România, 28 iulie 2022 – Canon Europe anunţă o actualizare de firmware pentru XF605, ca răspuns la feedback-ul şi cererile primite de la utilizatori. Firmware-ul v1.0.1.1 oferă televiziunilor mai multă eficienţă şi opţiuni de filmare mai versatile pentru creatorii de conţinut care folosesc XF605 - o cameră profesională de televiziune, creată pentru operatorii independenţi.

Fluxuri de lucru eficientizate

Pentru a răspunde la cererea tot mai mare de producţii live şi de la distanţă, această actualizare de firmware adaugă protocolul Canon XC, care permite camerei de filmat XF605 să înregistreze împreună cu alte produse compatibile Canon într-un sistem sincronizat cu mai multe camere. Folosind performanţele impecabile ale acestei camere şi tehnologiile avansate de reţea, televiziunile pot integra uşor XF605 în sistemul de camere şi pot controla dintr-un singur punct valoarea ISO, valoarea diafragmei, setarea Imagine Personalizată şi AF pentru toate camerele din sistem. Firmware-ul v1.0.1.1 oferă o nouă opţiune pentru înregistrare 4K Intra 60P/50P pe lângă opţiunea XF-AVC Intra 410Mbps actuală, folosind un codec de calitate pentru fişiere cu dimensiune redusă care ajută la reducerea costurilor cu stocarea şi la transferul mai rapid al fişierelor.

Funcţii video imbunătăţite

Folosind Dual Pixel CMOS AF dezvoltat de Canon, utilizatorii pot folosi acum avantajele AF cu detectarea şi urmărirea feţei şi a ochilor[i], atât la filmare cu redare accelerată, cât şi la filmare slow-motion, perfect pentru surprinderea acţiunii în ritm alert. Pentru şi mai multe opţiuni, actualizarea oferă acum posibilitatea de filmare verticală, o funcţie disponibilă pentru prima dată la modelul EOS C70. Acesta este un avantaj pentru reclame digitale, când creatorii de conţinut doresc să înregistreze 4K în format portret. Pentru operarea simplă în modul de filmare verticală, monitorul şi meniul de pe ecran îşi schimbă orientarea.

Operabilitate fără întrerupere

Fiind o cameră gândită pentru a fi operată de o singură persoană şi echipe integrate, precum cele de la transmisiunile de pe teren, firmware-ul v1.0.1.1 le oferă operatorilor posibilitatea de a monitoriza toate cele patru canale audio direct de pe afişajul ecranului. Acum, utilizatorii pot seta ca buton de înregistrare Butonul 11, care poate fi personalizat, ideal pentru cei care filmează folosind un trepied sau cu orientare verticală. De asemenea, actualizarea adaugă o funcţie ce reţine modul de filmare selectat când operatorul trece de la filmarea standard la filmarea Slow şi Fast.

Ţinând cont de feedback-ul primit de la clienţi şi utilizatori şi de cererea tot mai mare de echipamente pentru producţiile cu mai multe camere live şi de la distanţă, această actualizare îmbunătăţeşte performanţele camerei XF605 şi facilitează utilizarea acesteia în producţiile cu mai multe camere.

Actualizarea de firmware pentru XF605 v1.0.1.1 va putea fi descărcată începând cu 22 august de aici:
Tags: canon XF605

Leave a Reply